Dagbok 2022

13 november

Stort sett går ting bra. Men i det siste kjennes det ut som motbakkene står i kø. Jeg ble koronasyk. Og det tar visst litt mer på enn jeg trodde. Hestene her er ikke vant til å ha mye fri, men nå har de hatt det en ukes tid. En uke med mindre aktiviteter bør de jo forsåvidt tåle. 

Jeg regner med at det ordner seg nok når formen bedre og feberen slipper taket. 

22 august

Vår og sommer 

 

Vår og sommer kom og gikk i en kjempefart her.

Vi har hatt det travelt med fôr og arbeid med gras.

Det har kommet mye godt høy på tørka og mye bra høysilage i ball. Da kan vi puste litt, det er nok til hestene og til kunder 🤩🤩🤩

 

Ellers så jobbes hestene jevnt, og det er bra. Det er fremgang på rygg og bakbensaktiviter på lille frøken Prinsess. Det er spennende å jobbe med ei lita shetlandsponnidame. Jeg kan jo ikke ri henne i form, og det er arbeid fra bakken som gjøres. Derfor er det ekstra morsomt å se at det faktisk utgjør en stor forskjell i holdning og muskulatur på frøkna. Eksamen på det kjennes det ut som. 😊👍

 

Jeg ønsker meg en forrytter et par ganger i uka på to av hestene her. Det er bare å ta kontakt om du har lyst til å prøve ut det.

22.02.2022

Furu Prinsess

Godt Nytt År

 

Da rakk det å bli Februar før jeg fikk skrevet mer på siden her. Dagene har blitt merkbart lengre og hestene og jeg gjør mer i lengre økter igjen ute. Og det er så godt å endelig ha litt lengre dager.

Savnet etter Mon Ami er enda ganske stort. En sånn hest møter man en gang i livet. Men vi har da noen igjen her enda, og de krever sitt heldigvis. Jeg må ut og jobbe med dem, og smått om sen kjenner jeg at gleden er på vei tilbake i arbeidet med dem. Det tar tid å komme seg etter at jeg ble så syk i juli kort tid etter at Mon Ami ble borte.

Jeg har kjøpt meg en ny hest, eller ponni da. Shetlandsponni som heter Furu Prinsess. Hun er innkjørt både enbet og i tospann. Her blir det enbet. Og kanskje blir hun bedekket til våren. En av Norges beste oppdrettere bor og driver gård her i Oppdal, så vi får se hva som skjer. 🙂

Nå satser jeg mot et nytt år, vi får se hva fremtiden bringer.

Nyeste kommentarer

16.08 | 14:09

Hei, leverer dere ut kraftfor? Tenker på icelandic power!

31.01 | 12:21

Ja, det kommer til å tid for oss å komme til noen form for normal uten henne. Vi regner jo tiden i før og etter Rakel her hjemme.

23.01 | 14:39

Så trist med Rakel. Kondolerer. Man blir så ufattelig glad i disse fantastiske dyrene som vi er så heldige å få ha hos oss.

29.10 | 08:40

Han er 21 år nå, og vi har hatt ham i ni år.