?
Mitt mål for undervisningen.Målet er en hestemessig god ridning, en ekvipasje i selvbærighet og myk kommunikasjon mellom hest og rytter.
Forståelse for hestens behov, og hvordan vi best kan se helheten av hva vi kan foreta oss som rytter, for at hesten skal ha det best mulig.
Forståelse for hvordan vi selv bedrer vår egen helse ved å ri. Forståelse for hvordan vår egen kropp påvirkes av hesten, og hvordan vår kropp påvirker hestens kropp. 

Det handler om å finne den rette fremgangsmåten i treningen tilpasset hver enkelt ekvipasje. Uavhengig om du rir sprang, dressur, western, eller trives best på tur. 

God grunnridning er basen all god ridning står på.

For å komme dit tar vi i bruk arbeide for hånden, rettstillende longering, sideførende bevegelser både fra bakken og med rytter. Arbeide over bommer, rundt kjegler og rundt eller mellom bommer. Tteam og Ttouch er også i vår verktøykasse, og Feldenkraisøvelser.


Ginger 344

Marita 18.06.2010 18:22

Hei..fant ikke gjestebok på siden din, derfor skriver jeg noen ord her inne :o) Tusen takk for en kjempeundervisning for meg og Normann på onsdag.

| Svar

Nyeste kommentarer

16.08 | 14:09

Hei, leverer dere ut kraftfor? Tenker på icelandic power!

31.01 | 12:21

Ja, det kommer til å tid for oss å komme til noen form for normal uten henne. Vi regner jo tiden i før og etter Rakel her hjemme.

23.01 | 14:39

Så trist med Rakel. Kondolerer. Man blir så ufattelig glad i disse fantastiske dyrene som vi er så heldige å få ha hos oss.

29.10 | 08:40

Han er 21 år nå, og vi har hatt ham i ni år.